Salată de sparanghel și roșii cu sos de iaurt-brânză
Salata de sparanghel și roșii cu sos de iaurt-brânză necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 38 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 91 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați muștar, ceapă verde, salată verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată de roșii de castraveți cu pansament cu iaurt de mărar, Salată De Castraveți De Roșii Cu Sos De Iaurt Cu Lămâie, și Salată slabă de pui de bivol cu iaurt grecesc sos de brânză albastră și salate de Restaurant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Decongelați sparanghelul congelat și scurgeți-l bine. Într-un castron mediu, combinați sparanghelul, roșiile, ceapa și dați deoparte.
Într-un castron mic, amestecați iaurtul, brânza și muștarul.
Se adaugă la amestecul de legume și se aruncă până se acoperă bine. Pentru a servi, tapetați farfurii de salată cu frunze de salată română și salată de lingură deasupra.