Salată de spanac cu vinetă portocalie
Salata de spanac cu vinaigretă portocalie necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $1.42 pe portie. Această garnitură are 323 calorii, 3G de proteine, și 30g de grăsime pe porție. 87 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână sare, suc de portocale, spanac pre-spălat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 70%. Încercați Salată De Spanac Cu Vinaigretă Portocalie, Salată de spanac cu vinetă portocalie, și Salată De Spanac Cu Vinetă Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați feliile de prosciutto pe o foaie de copt și coaceți până când sunt crocante, aproximativ 10 minute.
Lasă să se răcească. Zdrobiți feliile de prosciutto într-un recipient și păstrați-le la frigider.
Într-un blender, combinați coaja de portocală, sucul de portocale, oțetul balsamic, mierea, usturoiul, sarea și piperul. Se amestecă până se omogenizează. Cu blenderul în funcțiune, adăugați uleiul de măsline într-un flux constant până se combină.
Se transferă într-un recipient și se păstrează la frigider.
Pentru a servi, puneți spanacul într-un castron mare. Aruncați cu suficientă vinetă pentru a acoperi spanacul.
Se presară cu prosciutto crocant, se aruncă din nou și se servește.