Salată de sfeclă cu crutoane de pâine de porumb și șuncă de țară

Salată de sfeclă cu crutoane de pâine de porumb și șuncă de țară
Salata de sfeclă de rețetă cu crutoane de porumb și șuncă de țară ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 772 calorii, 15g de proteine, și 62g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de măsline, boabe de piper crăpate, brânză de capră din bușteni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Salată De Roșii Și Castraveți Cu Crutoane De Pâine De Porumb, Salată De Sfeclă Prăjită Cu Crutoane De Brânză De Capră Prăjită, și Piure de supă Sunchoke cu ridichi roșii murate și crutoane de pâine de țară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă primele 6 ingrediente în vasul de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
3
Adăugați sfeclă și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți cu folie și prăjiți până când sfecla este fragedă, aproximativ 45 de minute. Rece; coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Puneți tigaia din fontă cu diametrul de 9 sau 10 inci în cuptor; preîncălziți la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
2
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mediu. Topiți 4 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți untul topit, zeama și oul într-un alt castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați ingrediente umede la ingredientele uscate; bateți aluatul pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Așezați 2 linguri de unt în tigaie fierbinte; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați aluat.
7
Coaceți până când partea superioară este aurie și testerul introdus în centru iese curat, 18 până la 20 de minute. Se răcește în tigaie. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Capac; a se păstra la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Adăugați suficientă apă în cratița mică pentru a măsura 11/2 inci; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați coaja de portocală. Blanch 1 minut; scurgere. Repetați procedura de albire cu coaja de lămâie; rezervați coaja de lămâie pentru servire. Întoarceți coaja de portocală în aceeași tigaie și adăugați suc de portocale, suc de grapefruit și sirop de sorg. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până se reduce la 1/3 cană generoasă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De GrapefruitSuc De Grapefruit
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
SorgSorg
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Bateți sucul de lămâie și muștarul într-un castron mediu; bateți în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MuștarMuștar
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Bateți în reducerea portocalei-grapefruit. Condimentează vinaigreta cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VinetăVinetă
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
ReducereReducere
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Lăsați să stea la temperatura camerei.
1
Preîncălziți broilerul. Tapetați foaia mică de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pui BroilerPui Broiler
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Așezați felii de ceapă cu inele intacte pe foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Periați cu ulei; se presară cu sare grosieră. Ceapa se fierbe până se rumeneste, urmărind îndeaproape pentru a preveni arderea, aproximativ 10 minute. Întoarceți și fierbeți până se rumenesc, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Reduceți temperatura cuptorului la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Tăiați pâinea de porumb în cuburi de 1/2 inch. Pulverizați foaia de copt cu margini cu spray antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Întindeți pâinea de porumb într-un strat uniform pe foaia pregătită. Prăjiți până se rumenesc în jurul marginilor, întorcându-se ocazional, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
7
Reduceți temperatura cuptorului la 177°.tapetați foaia de copt cu margini cu hârtie pergament. Aranjați șunca într-un singur strat pe foaia de copt pregătită. Se acoperă cu o altă foaie de hârtie pergament, apoi o altă foaie de copt cu margini pentru a apăsa șunca. Prăjiți până când șunca este crocantă, 10 până la 20 de minute, în funcție de grosimea șuncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Scoateți foaia de copt superioară și hârtia pergament. Mișto. Rupeți șunca în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Bateți 4 lingurițe de pătrunjel tocat în vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Se amestecă în coaja de lămâie rezervată. Sfecla sfert. Aruncați cu o parte din vinaigretă (dacă utilizați culori asortate, aruncați în boluri separate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Se presară cu fleur de sel și piper negru crăpat. Inele de ceapă Separate. Împărțiți inelele între plăci într-un singur strat. Aranjați sfecla în și în jurul inelelor de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Fleur De SelFleur De Sel
SfeclăSfeclă
CeapăCeapă
12
Presărați brânză de capră peste. Împrăștiați șuncă și crutoane peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
CrutoaneCrutoane
șuncășuncă
13
Presărați fleur de sel și 1 lingură de pătrunjel tocat peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
PătrunjelPătrunjel
14
Stropiți cu o parte din vinaigreta rămasă și oțet balsamic îmbătrânit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic îmbătrânitOțet Balsamic îmbătrânit
VinetăVinetă
15
Un sirop făcut din sucul gătit de trestie de sorg; disponibil la magazinele specialty foods și la muddypondsorghum.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorgSorg
SucSuc
SiropSirop
16
** Un tip de sare de mare; disponibil la unele supermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare

Ingrediente

6creveți și cu veneOțet balsamic îmbătrânitOțet balsamic îmbătrânit12inchsfecla diametru copil (de preferință culori asortate), împodobitesfecla diametru copil (de preferință culori asortate), împodobite1Oreos dublu umplut1 1/3 cană melasă1 1/3 cană melasă0Bucăți de caramele Heath Barmazăre cu cocă violetmazăre cu cocă violet1igname, decojită și tăiată în felii groaseigname, decojită și tăiată în felii groase62 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley(3/4 băț) unt, împărțit(3/4 băț) unt, împărțit62 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyCârnați Jimmy Dean (unul fierbinte, unul obișnuit)Cârnați Jimmy Dean (unul fierbinte, unul obișnuit)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 coji de patiserie necoapte (9 inchi)2 coji de patiserie necoapte (9 inchi)791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilCrin alb făină universală sau făină de tortCrin alb făină universală sau făină de tort2Bucăți de caramele Heath Barsare kosher grosierăsare kosher grosieră6Bucăți de caramele Heath Barsare kosher grosierăsare kosher grosieră6creveți și cu veneSare kosher grosierăSare kosher grosieră2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilgrind făină de porumbgrind făină de porumb85pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOșuncă de țară sau prosciutto feliată foarte subțireșuncă de țară sau prosciutto feliată foarte subțire2Bucăți de caramele Heath BarMuștar DijonMuștar Dijon1lingura. otet de vin rosuulei de prajit, de preferat canolaulei de prajit, de preferat canola6creveți și cu veneFleur de selFleur de sel142pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOjurnal moale brânză de capră proaspătă, maruntitajurnal moale brânză de capră proaspătă, maruntita1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de grapefruit proaspătsuc de grapefruit proaspăt591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1Cojiți din lămâie (numai partea galbenă), tăiați în benzi subțiri lungi de 2 inciCojiți din lămâie (numai partea galbenă), tăiați în benzi subțiri lungi de 2 inci6creveți și cu veneUlei de măslineUlei de măsline1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de portocalesuc proaspăt de portocale1Cojiți din portocaliu (numai partea portocalie), tăiați în benzi subțiri lungi de 2 inciCojiți din portocaliu (numai partea portocalie), tăiați în benzi subțiri lungi de 2 inci4Bucăți de caramele Heath Barlingurițe tocate plus 1 lingură pătrunjel Italian proaspăt tocatlingurițe tocate plus 1 lingură pătrunjel Italian proaspăt tocat62 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 ardei jalapeno mic rosu sau verde1 ardei jalapeno mic rosu sau verde2Bucăți de caramele Heath Barpiper negru crăpatpiper negru crăpat6creveți și cu veneBoabe de piper negru crăpateBoabe de piper negru crăpate22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleysirop de sorg * sau mieresirop de sorg * sau miere3smallsceapă dulce (cum ar fi Vidalia sau Maui; aproximativ 1 kilogram), tăiați transversal în felii groase de 1/2 inchceapă dulce (cum ar fi Vidalia sau Maui; aproximativ 1 kilogram), tăiați transversal în felii groase de 1/2 inch6maricrenguțe proaspete de cimbrucrenguțe proaspete de cimbru1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista