Salată de sfeclă cu crutoane de pâine de porumb și șuncă de țară
Salata de sfeclă de rețetă cu crutoane de porumb și șuncă de țară ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 772 calorii, 15g de proteine, și 62g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de măsline, boabe de piper crăpate, brânză de capră din bușteni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Salată De Roșii Și Castraveți Cu Crutoane De Pâine De Porumb, Salată De Sfeclă Prăjită Cu Crutoane De Brânză De Capră Prăjită, și Piure de supă Sunchoke cu ridichi roșii murate și crutoane de pâine de țară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă primele 6 ingrediente în vasul de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
3
Adăugați sfeclă și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți cu folie și prăjiți până când sfecla este fragedă, aproximativ 45 de minute. Rece; coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
1
Puneți tigaia din fontă cu diametrul de 9 sau 10 inci în cuptor; preîncălziți la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
2
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mediu. Topiți 4 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Bateți untul topit, zeama și oul într-un alt castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Unt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați ingrediente umede la ingredientele uscate; bateți aluatul pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Așezați 2 linguri de unt în tigaie fierbinte; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați aluat.
7
Coaceți până când partea superioară este aurie și testerul introdus în centru iese curat, 18 până la 20 de minute. Se răcește în tigaie. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Capac; a se păstra la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
1
Adăugați suficientă apă în cratița mică pentru a măsura 11/2 inci; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați coaja de portocală. Blanch 1 minut; scurgere. Repetați procedura de albire cu coaja de lămâie; rezervați coaja de lămâie pentru servire. Întoarceți coaja de portocală în aceeași tigaie și adăugați suc de portocale, suc de grapefruit și sirop de sorg. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până se reduce la 1/3 cană generoasă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Grapefruit
Suc De Portocale
Coaja De Portocala
Coaja De Lamaie
Sorg
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Bateți sucul de lămâie și muștarul într-un castron mediu; bateți în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Muștar
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Bateți în reducerea portocalei-grapefruit. Condimentează vinaigreta cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Vinetă
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Reducere
Portocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Lăsați să stea la temperatura camerei.
1
Preîncălziți broilerul. Tapetați foaia mică de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Pui Broiler
Folie De Aluminiu
2
Așezați felii de ceapă cu inele intacte pe foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Periați cu ulei; se presară cu sare grosieră. Ceapa se fierbe până se rumeneste, urmărind îndeaproape pentru a preveni arderea, aproximativ 10 minute. Întoarceți și fierbeți până se rumenesc, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
Ceapă
Ulei De Gătit
4
Reduceți temperatura cuptorului la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Tăiați pâinea de porumb în cuburi de 1/2 inch. Pulverizați foaia de copt cu margini cu spray antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Întindeți pâinea de porumb într-un strat uniform pe foaia pregătită. Prăjiți până se rumenesc în jurul marginilor, întorcându-se ocazional, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Porumb
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
7
Reduceți temperatura cuptorului la 177°.tapetați foaia de copt cu margini cu hârtie pergament. Aranjați șunca într-un singur strat pe foaia de copt pregătită. Se acoperă cu o altă foaie de hârtie pergament, apoi o altă foaie de copt cu margini pentru a apăsa șunca. Prăjiți până când șunca este crocantă, 10 până la 20 de minute, în funcție de grosimea șuncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
8
Scoateți foaia de copt superioară și hârtia pergament. Mișto. Rupeți șunca în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
9
Bateți 4 lingurițe de pătrunjel tocat în vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Pătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
10
Se amestecă în coaja de lămâie rezervată. Sfecla sfert. Aruncați cu o parte din vinaigretă (dacă utilizați culori asortate, aruncați în boluri separate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Coaja De Lamaie
Sfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Se presară cu fleur de sel și piper negru crăpat. Inele de ceapă Separate. Împărțiți inelele între plăci într-un singur strat. Aranjați sfecla în și în jurul inelelor de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru Crăpate
Fleur De Sel
Sfeclă
Ceapă
12
Presărați brânză de capră peste. Împrăștiați șuncă și crutoane peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Crutoane
șuncă
13
Presărați fleur de sel și 1 lingură de pătrunjel tocat peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De Sel
Pătrunjel
14
Stropiți cu o parte din vinaigreta rămasă și oțet balsamic îmbătrânit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic îmbătrânit
Vinetă
15
Un sirop făcut din sucul gătit de trestie de sorg; disponibil la magazinele specialty foods și la muddypondsorghum.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorg
Suc
Sirop
16
** Un tip de sare de mare; disponibil la unele supermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.