Salată de scoici cu Haricots Verts și ulei de trufe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de scoici cu Haricots Verts și ulei de trufe. Această rețetă face 2 porții cu 397 calorii, 20g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.76 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de trufe, ulei de canolan, scoici și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Salată Haricots Verts cu cremă de trufe, Salată Haricots Verts, și Somon prăjit cu salată de Haricots Verts pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți oțetul, șalotele și 1 1/2 linguri ulei de canola împreună într-o vinetă.
Într-un castron mediu, aruncați pentru a combina endiva și 2 linguri de vinetă.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Scufundați scoicile în făină instant condimentată.
Adăugați în tigaie și gătiți 3 minute; întoarceți și gătiți până aproape opac în centru, aproximativ 2 minute sau mai mult.
Așezați 3 scoici în jurul marginii fiecărei farfurii. Folosind jumătate din verts haricots pentru fiecare placă, așezați 3 mănunchiuri mici de verts haricots între scoici. Mound jumătate din amestecul de andive în centrul fiecărei plăci.
Burniță rămase vinaigrette peste haricots verts și scoici.
Stropiți 2 lingurițe de ulei de trufe pe fiecare salată.
Presărați salate cu arpagic.