Salată de rucola cu friptură, parmezan ras și vinetă de lămâie

Salata de rucola cu friptură, parmezan ras și vinetă de lămâie este o fără gluten și primar felul principal. Pentru $ 3.61 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 413 calorii, 28G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Un amestec de sare și piper măcinat, ardei gras, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Salată de Arugulan și parmezan ras cu vinetă de lămâie, Salată De Rucola Cu Parmezan Ras, Lămâie Și Ulei De Măsline, și Salată sălbatică de rucola cu crutoane de usturoi, Parmezan ras și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aranjați rucola pe un platou de servire. Se acoperă cu felii de friptură, ceapă roșie și ardei gras.
Combinați sucul de lămâie, uleiul de măsline, muștarul de miere și coaja de lămâie. Condimentează, după gust, cu sare și piper negru. Aruncați cu verdeață de salată. Se acoperă cu parmezan ras chiar înainte de servire.