Salată de roșii și Avocado

Salată de roșii și Avocado
Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Salata de roșii și Avocado ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 240 calorii, 2G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 100 de cenți pe porție. 46 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână roșii, oțet balsamic, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de Avocado și roșii Plus 5 salate proaspete și simple de Avocado, Salată De Avocado-Roșii, și Salată de roșii și Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați muștarul, uleiul de măsline, oțetul balsamic și piperul. Aranjați feliile de avocado și roșii alternativ ca spițele unei roți pe o farfurie mare de servire sau plăci individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Stropiți ușor cu pansamentul și serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista