Reteta Make-Ahead ridiche Fattoush salata ar putea satisface pofta de Est middl în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă servește 2. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 222 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați harissa spice blend, castraveți, sumac măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 95 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată Make-ahead într - un borcan, Faceți Salată De Legume Înainte, și Salată De Salată Înainte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de bucăți de pita cu 1 lingură de ulei și harissa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Harissa
O Combinație A Celor 2
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Transferați pe o foaie mare de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Coaceți până când sunt crocante, dar încă puțin masticabile, 7 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Lasă să se răcească.
5
Transferați în recipient etanș.
6
Se amestecă roșiile, pătrunjelul, castraveții, verdeața de ridiche și ridichile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Ridiche
1-1/2 Oz. Gin
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
7
Se pune într-o strecurătoare mare peste castron.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Se presară cu 1 linguriță de sare și se aruncă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)
9
Lăsați legumele să se scurgă timp de 1 oră la temperatura camerei sau acoperiți cu plastic și scurgeți peste noapte la frigider. Între timp, amestecați iaurtul, sucul de lămâie, uleiul de măsline rămas, sumacul, 1/4 linguriță piper negru și 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Sumac
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
10
Se toarnă în sită cu ochiuri fine set peste castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Lăsați să se scurgă la temperatura camerei timp de 1 oră sau acoperiți cu plastic și scurgeți peste noapte la frigider.
12
Se amestecă împreună legumele, sosul de iaurt și pita prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pansament Cu Iaurt
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
O Combinație A Celor 2
13
Se amestecă unele dintre sucurile de legume scurse dacă sunt prea groase. Mâncați imediat sau împachetați într-un recipient etanș pentru a merge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi