Salată de ridiche cu vinaigretă de muștar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați salata de M.M., Fris. M. și salată de ridiche cu vinaigretă de muștar. O porție conține 119 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 50 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, muștar, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de andive, M. M. și ridichi cu vinaigretă de șampanie, M salată de capră cu brânză de capră și vinaigretă de fenicul-muștar, și Frisincrode, Radicchio și salată de fenicul cu vinetă de muștar.
Instrucțiuni
Bateți muștarul, șalota, zahărul, sarea, piperul și oțetul într-un castron mic, apoi adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se emulsionează.
Chiar înainte de servire, aruncați ingredientele salatei cu suficientă vinetă pentru a acoperi și condimenta cu sare și piper.
·În cazul în care m-ul pe care îl cumpărați are dopuri atașate, veți avea nevoie de 3 uncii înainte de tăiere; dacă cumpărați frunze libere, veți avea nevoie de 1 1/2 uncii.* Verdele poate fi spălat și uscat cu 1 zi înainte, apoi răcit în pungi de plastic sigilate căptușite cu prosoape de hârtie umezite.* Vinaigreta poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.