Salată De Recoltă Din California

Salată De Recoltă Din California
Salata de recoltare din California este o fără lactate și pescatarian hor d ' oeuvre. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 228 calorii. Această rețetă servește 16. Această rețetă de la Taste of Home necesită tăiței chow mein, tăiței ramen, stafide și ceapă verde. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de minunat scor spoonacular de 26%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată Cobb Din California, Salată De Sushi Din California, și Salată Cobb Din California.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați salata verde, strugurii și creveții. Rupeți tăiței ramen în bucăți mici (salvați pachetul de condimente pentru o altă utilizare); adăugați la salată cu tăiței chow mein, stafide, ceapă și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Salată Romană Mărunțită, De La 1 Salată Mică3 Căni De Salată Romană Mărunțită, De La 1 Salată Mică
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Taitei RamenTaitei Ramen
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
StruguriStruguri
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Stropiți cu pansament; aruncați pentru a acoperi.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata poate fi asociată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat, parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. La gust, arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniat de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie generală de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină cu o notă subtilă de pâine prăjită.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista