Salată de Quinoa cu mentă, migdale și afine

Salată de Quinoa cu mentă, migdale și afine
Salata de Quinoa cu menta, migdale și afine este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 2.64 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 449 calorii, 13g de proteine, și 23g de grăsime. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, quinoa, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până afine uscate ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Pentru Micul Dejun ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Salată de Quinoa cu Mango, coacăze, migdale și mentă, Salată Cu Afine Și Migdale, și Salată De Pui Cu Afine Și Migdale.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul de pui la fiert într-o cratiță la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați quinoa, reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când quinoa este fragedă și lichidul a fost absorbit, aproximativ 13 minute. Se amestecă uleiul de măsline; puf quinoa cu o furculiță. Puneți deoparte să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
3
Se amestecă mentă, migdale, afine uscate, kale, morcovi, țelină, scallion, roșii de struguri, suc de lămâie și coajă de lămâie. Condimentează după gust cu sare și piper negru măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Afine UscateAfine Uscate
Tomate De StruguriTomate De Struguri
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Ceapa VerdeCeapa Verde
MigdaleMigdale
MorcovMorcov
țelinățelină
KaleKale
MentăMentă
SareSare

Echipamente

DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate88
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
OcaziiCrăciun
Revista