Salată de pui și fasole verde în stil coreean

Salata de pui și fasole verde în stil coreean ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 293 calorii, 15g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de pui rotisor foarte grosier, roșii de struguri, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 49%. Încercați Salată de pui și fasole verde în stil coreean, Salată De Varză De Fasole Mung Condimentată În Stil Coreean (Sukju Namul Muchim), și Tăiței în stil coreean în bulion rece de fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fasole albă: aruncați într-o oală cu apă clocotită puternic sărată (ar trebui să aibă gust de apă de mare). Gatiti pana cand este fraged-crocant si verde aprins, 2 pana la 3 minute, apoi scurgeti si picurati in apa cu gheata pana se raceste.
Se scurge și se lasă deoparte.
Între timp, într-un castron mic, amestecați ulei, suc de kimchi, sare, pastă de chili și oțet după gust.
Scurgeți fasolea, uscați-o și puneți-o într-un castron mare împreună cu kimchi tocat, pui, roșii și coriandru. Aruncați ușor cu suficient pansament pentru a acoperi.
Serviți orice pansament rămas pe lateral.
* Găsiți kimchi cu alimente refrigerate la magazinele alimentare bine aprovizionate. Găsiți gochujang pe piețele asiatice și online.