Salată de pui înnegrită cu Chutney de roșii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de pui înnegrită cu chutney de roșii. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 327 calorii. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați salată de castraveți, chutney de roșii, salată verde romaine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de creveți înnegriți și roșii verzi prăjite Po Boy, Ceapă roșie Chutney roșu-Chutney roșu pentru Idli Dosa-Chutney ușor S, și Pizza De Pui Înnegrită Cu Salsa Galbenă De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu condimente de friptură înnegrite.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Înveliți puiul cu spray de gătit; se adaugă în tigaie. Gatiti 6 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Combinați salata verde și următoarele 3 ingrediente; aruncați bine. Puneți amestecul de verdeață pe fiecare din cele 4 plăci. Feliați puiul în diagonală în fâșii subțiri. Aranjați puiul peste salate. Puneți chutney peste pui.