Salată De Pui Tarhon
Salata de pui tarhon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 504 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,66 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, șobolani, tarhon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 48%. Încercați Tarhon! Sos de salată de miere Dijon și tarhon, Salată De Pui Tarhon, și Salată de pui cu tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Aruncați mănușile și gâtul de la pui. Legați capetele picioarelor împreună cu sfoară. Ridicați vârfurile aripii în sus și peste spate; trageți sub pui.
Puneți puiul, cu pieptul în sus, în sacul cuptorului; sigilați sacul conform instrucțiunilor pachetului.
Taie 4 (1/2-inch) fante în partea de sus a sac.
Așezați puiul în saci într-o tigaie metalică de 13 x 9 inci.
Coaceți la 350 timp de 1 1/2 ore sau până când copanele se mișcă ușor.
Scoateți puiul din pungă; aruncați punga și lichidul de gătit.
Așezați puiul pe o tăietură; lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea și oasele.
Tăiați puiul în bucăți de 1/2 inch. Acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute.
Combinați vinul, șalotele, 1/2 linguriță sare și piper într-o cratiță mică; gatiti la foc mediu pana cand lichidul este absorbit.
Combinați amestecul de șalotă, rămânând 1/2 linguriță de sare, iaurt, maioneză și tarhon într-un bol mediu; acoperiți și răciți.
Adăugați pui și ceapă în amestecul de maioneză; se amestecă pentru a combina.