Salată De Pui La Grătar Din Sud-Vest

Salată De Pui La Grătar Din Sud-Vest
Această rețetă servește 20 și costă 59 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 76 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână fasole, piept de pui, brânză Cheddar ascuțită cu lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Salată Popper De Pui Jalapeno La Grătar Din Sud-Vest, Salată De Creveți Sud-Vestică La Grătar, și Ton Sud-Vestic Cu O Salată De Vară La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți platoul mare de servire cu verdeață de salată. Se acoperă cu pui, roșii, fasole și ceapă; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
2
Se servește cu pansament și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista