Salată De Pui La Grătar
Salata de pui la grătar este o fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 183 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați ceapa verde, amestecul de condimente jamaican, mango și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării din America Centrală. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Pui Nesimțit La Grătar, Pui Nesimțit La Grătar, și Pui Nesimțit La Grătar.
Instrucțiuni
Combinați 2 linguri de ceapă verde și următoarele 4 ingrediente în recipientul unui blender electric; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Ungeți ambele părți ale jumătăților de piept de pui cu amestec de ceapă verde.
Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați pe cărbuni fierbinți (350 până la 400).
Puneți puiul pe raft și grătați, acoperit, 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Tăiați puiul transversal în fâșii groase de 1/4 inci.
Așezați 2 căni de salată verde pe fiecare farfurie individuală de servire; deasupra cu mango și ceapa verde rămasă. Aranjați puiul peste salate; topiți fiecare porție cu 3 linguri de pansament.