Salată de portocale și ceapă

Salată de portocale și ceapă
Salata de portocale și ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 146 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de ulei de măsline, portocale, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Salată de ceapă portocalie și roșie, Salată de ceapă portocalie și roșie, și Salată de portocale și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați de sus și de jos 3 portocale (10 oz. fiecare), tăind suficient de adânc pentru a dezvălui carnea. Setați portocaliu, cu un capăt tăiat în jos, la bord. Feliați părțile laterale ale portocalelor pentru a îndepărta miezul alb și pentru a dezvălui carnea; aruncați cojile. Tăiați subțire carnea portocalie în cruce în runde. Aranjați felii de portocale pe un platou. Cojiți 1 ceapă albă (5 oz.); tăiați jumătate în runde subțiri. Separați rundele în inele și clătiți și scurgeți; distribuiți uniform peste portocale. (Rezervați jumătate de ceapă rămasă pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Ceapă AlbăCeapă Albă
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2
Se amestecă 2 linguri de oțet de vin alb și 1 lingură de ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
3
Stropiți uniform peste ceapă; presărați sare și piper proaspăt măcinat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista