Salată de portocale și ceapă
Salata de portocale și ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 146 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de ulei de măsline, portocale, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Salată de ceapă portocalie și roșie, Salată de ceapă portocalie și roșie, și Salată de portocale și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați de sus și de jos 3 portocale (10 oz. fiecare), tăind suficient de adânc pentru a dezvălui carnea. Setați portocaliu, cu un capăt tăiat în jos, la bord. Feliați părțile laterale ale portocalelor pentru a îndepărta miezul alb și pentru a dezvălui carnea; aruncați cojile. Tăiați subțire carnea portocalie în cruce în runde. Aranjați felii de portocale pe un platou. Cojiți 1 ceapă albă (5 oz.); tăiați jumătate în runde subțiri. Separați rundele în inele și clătiți și scurgeți; distribuiți uniform peste portocale. (Rezervați jumătate de ceapă rămasă pentru o altă utilizare.)
Se amestecă 2 linguri de oțet de vin alb și 1 lingură de ulei de măsline extravirgin.
Stropiți uniform peste ceapă; presărați sare și piper proaspăt măcinat după gust.