Salata de porc provensal este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,73 USD pe porție. O porție conține 223 calorii, 25g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, roșii de prune, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Porc Provensală, Frigarui de porc provensal, și Tocanita de porc provensal cu masline si fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Feliați subțire 1 cățel de usturoi. Cu un cuțit ascuțit, faceți 8 fante mici în carne de porc; introduceți felii de usturoi în fante. Se acoperă carnea de porc cu spray de gătit; se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Usturoi
Piper
Carne De Porc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
3
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 20 de minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 155, rotind o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Fulgi De Legume
4
Lăsați să stea 5 minute; felie.
5
Se toacă cățelul de usturoi rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Carne Măcinată
6
Combinați usturoiul tocat, 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru, coajă de lămâie, suc de lămâie, ulei de măsline și cimbru într-un castron mare, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Tocat
Piper Negru
Suc De Lămâie
Coaja De Lamaie
Ulei De Măsline
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați salată și ingredientele rămase; aruncați. Aranjați 1 1/2 cană de salată pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți uniform cu carne de porc.