Salată De Porc Provensal
Salata de porc provensal este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,73 USD pe porție. O porție conține 223 calorii, 25g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, roșii de prune, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Porc Provensală, Frigarui de porc provensal, și Tocanita de porc provensal cu masline si fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Feliați subțire 1 cățel de usturoi. Cu un cuțit ascuțit, faceți 8 fante mici în carne de porc; introduceți felii de usturoi în fante. Se acoperă carnea de porc cu spray de gătit; se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 20 de minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 155, rotind o dată.
Lăsați să stea 5 minute; felie.
Se toacă cățelul de usturoi rămas.
Combinați usturoiul tocat, 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru, coajă de lămâie, suc de lămâie, ulei de măsline și cimbru într-un castron mare, amestecând bine.
Adăugați salată și ingredientele rămase; aruncați. Aranjați 1 1/2 cană de salată pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți uniform cu carne de porc.