Salată de piersici și Rucola

Salată de piersici și Rucola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de piersici și Rucola. Această rețetă servește 8 și costă 2,63 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 315 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, suc de lămâie, piersici coapte ferme și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Salată Curată De Porc, Piersică Și Rucola Cu Vinetă De Piersici, Salată De Rucola De Piersici, și Salată De Rucola De Piersici.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună oțetul, sucul și sarea, apoi adăugați ulei extravirgin într-un jet, amestecând până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
SucSuc
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Tăiați un X în partea de jos a fiecărei piersici și scufundați în apă clocotită 15 secunde, apoi transferați într-un castron cu apă cu gheață. Cojiți piersicile și tăiați fiecare în 6 pene, apoi derulați felii de pancetta și înfășurați o felie în jurul fiecărei pene, suprapunând capetele pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți piersicile în 2 loturi, răsturnând ocazional cu clești, până când pancetta se rumeneste pe toate părțile și se gătește, aproximativ 5 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CleșteClește
4
Se transferă pe o farfurie și se menține cald, acoperit lejer cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Împărțiți rucola și piersicile calde învelite în pancetta între 8 farfurii de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
RucolaRucola
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
6
Stropiți cu pansament și presărați cu ricotta salata și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta SalataBrânză Ricotta Salata
PiperPiper
7
Serviți imediat.
1
* Pansamentul poate fi făcut cu 1 oră înainte și păstrat, acoperit, la temperatura camerei. * Piersicile pot fi decojite, aruncate cu o linguriță suplimentară de suc de lămâie și învelite cu pancetta cu 1 oră înainte. Păstrați răcit, acoperit cu folie de plastic.* Disponibil la piețele italiene, magazinele de brânzeturi și magazinele de produse alimentare de specialitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
BrânzăBrânză
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista