Portobello la gratar si salata de pere Bosc ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și primară servește 10 și costă $1.34 pe portie. O porție conține 194 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de salată romaine, suc de lămâie, brânză parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă cu pere Bosc cu afine cu două fețe, Budinca de orez cu lavanda si Para Bosc Rasa, și Pere Bosc fără cereale, smochine proaspete și Pizza cu brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aprindeți un grătar sau încălziți o tigaie pentru grătar. Înveliți fiecare ciupercă cu 1 lingură de ulei de măsline pur. Se condimentează cu sare și piper. Grătiți ciupercile la foc mediu mic sau într-o tigaie la grătar până când sunt foarte cruste și ușor carbonizate afară și fierte, aproximativ 10 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
2
Transferați ciupercile pe o foaie mare de copt cu margini, branhii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Într-un castron mic, combinați oțetul balsamic și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Periați amestecul peste branhiile de ciuperci. Prăjiți ciupercile timp de aproximativ 5 minute sau până când sunt fierbinți. Feliați ciupercile cu grosimea de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Într-un castron mic, bateți uleiul de măsline extravirgin cu sucul de lămâie și cimbru. Se condimentează cu sare și piper. Aruncați pene de pere cu 1 lingură de pansament. Într-un castron mare de salată, aruncați romaina cu pansamentul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați pene de pere și ciuperci și aruncați. Se acoperă cu așchii de brânză și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Jumătăți De Pere în Sirop
8
Faceți înainte: ciupercile Portobello la grătar pot sta la temperatura camerei până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
9
Note: dacă nu dețineți un feliator de brânză, utilizați un cojitor de legume cu lamă pivotantă pentru a face așchii de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)