Salată de pere cu furnici Chiangbai

Salată de pere cu furnici Chiangbai
Salata de pere cu furnici Chiangbai ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.28 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 170 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână șalotă, pere, furnici changbai și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Furnicile pe un buștean, Furnicile într-un copac, și Furnici Pe O Rețetă De Bușteni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pe patru farfurii de salată, aranjați spanacul, adăugând un strat de felii de pere în grămadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
PerePere
2
Presărați ardeiul gras și șalota peste pere. Stropiți fiecare salată cu aproximativ 1/2 lingură de oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Ardei GrasArdei Gras
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PerePere
3
Adăugați brânza rasă în salate și presărați furnicile peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
4
Te simți nerăbdător? Salatele tale sunt acum gata de servit.
5
Retipărit cu permisiunea cărții de bucate Eat-a-Bug, revizuită de David George Gordon. Copyright David George Gordon, 2013; Fotografii copyright 2013 de Chugrad McAndrews. Publicat de Ten Speed Press, 2013.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista