Salată de paste cu busuioc și șuncă
Această rețetă face 8 porții cu 106 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, ceapă verde, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Paste Cu Busuioc De Roșii, Salată De Paste Cu Busuioc De Căpșuni, și Salată De Paste Cu Busuioc De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați roșiile, busuiocul, ceapa, uleiul, sucul de lămâie, usturoiul, zahărul, sarea și piperul, dacă doriți. Acoperiți și refrigerați cel puțin 15 minute.
Între timp, gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului până când sunt ferme până la mușcătură; scurgeți și clătiți cu apă rece.
Transferați într-un bol mare de salată. Se amestecă șunca, măslinele și busuiocul.
Se toarnă pansamentul peste salată; aruncați pentru a acoperi.