Salată De Paste Antipasto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați salata de Paste Antipasto. Această rețetă servește 14. O porție conține 372 calorii, 12g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru 1,3 USD pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă de la Taste of Home necesită sos de salată, măsline, paste spiralate tricolore și măsline umplute cu pimiento. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, care nu este atât de excelent. Salată de paste Antipasto, Salată De Paste Antipasto, și Salată De Paste Antipasto sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform indicatiilor pachetului.
Scurgeți și clătiți în apă rece.
Într-un castron mare, combinați giardiniera, măslinele, ardeii roșii, cârnații, brânza și pastele.
Adăugați pansament; aruncați pentru a acoperi. Se acoperă și se dă la frigider timp de 1 oră.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruinart Brut ros Euro (jumătate de sticlă) cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
![Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)]()
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
* A existat o schimbare de ambalaj pe acest vin. Este posibil ca eticheta din imagine să nu fie eticheta primită.* Vinul are o culoare strălucitoare de petale de trandafir galben-portocaliu, cu un mousse foarte fin, abundent și susținut. Nasul este caracterizat de fructe de padure rosii mici, in principal coacaze. La gust vinul este viguros și bine echilibrat. Un vin fin, proaspăt, fructat, cu taninuri bine integrate și un indiciu de condiment pe finisajul lung.Ruinart Ros este produs dintr-un amestec de 55% Pinot Noir și 45% Chardonnay din cele mai bune recolte recente. Toate fructele sunt de la premiers crus vineyards. Strugurii din podgoriile din Sillery și Brimont (casa ancestrală a familiei Ruinart) sunt alăturate de struguri atent selectați din alte podgorii premiers crus din C. Crante de Blancs și Montagne de Reims. Strugurii pentru Ruinart sunt selectați coș cu Coș la sursă și se folosesc doar cele mai bune CRU-uri premiers.