Ușor Perisoare Parm Erou

Ușor Perisoare Parm Erou
Ușor perisoare Parm erou ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 639 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână chifteluțe, parmezan, rulouri lungi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Grec Perisoare Erou, Supă De Carne De Pui Cu Parm Cu Aragaz Lent, și Pâine De Usturoi Picant Perisoare Parm Submarine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește sosul și chiftelele în cratița de 3 litri la foc mediu-mare până la fierbere. Reduceți căldura la minim. Gatiti timp de 20 de minute sau pana cand chiftelele sunt incalzite, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Serviți chiftele și sosul în rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3
Se presară cu mozzarella și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista