Salata de orez și șuncă este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 585 calorii, 10g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați conopidă, muștar, ridichi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Hawaiian șuncă și brânză Sliders, Caserola de șuncă și fasole verde, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați orezul, sosul de salată, maioneza, ceapa verde, pudra de curry, muștarul uscat, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos De Salată
Pudră De Curry
Pudră De Muștar
Ceapa Verde
Maioneză
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă bine și se dă la frigider până se răcește.
3
La amestecul de orez, adăugați șunca, conopida, mazărea, țelina și ridichile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Ridiche
țelină
Mazăre
Orez
șuncă
4
Se amestecă bine și se servește cu avocado feliat sau salată mărunțită.