Salată de orez și șuncă

Salată de orez și șuncă
Salata de orez și șuncă este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 585 calorii, 10g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați conopidă, muștar, ridichi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Hawaiian șuncă și brânză Sliders, Caserola de șuncă și fasole verde, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați orezul, sosul de salată, maioneza, ceapa verde, pudra de curry, muștarul uscat, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos De SalatăSos De Salată
Pudră De CurryPudră De Curry
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Ceapa VerdeCeapa Verde
MaionezăMaioneză
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă bine și se dă la frigider până se răcește.
3
La amestecul de orez, adăugați șunca, conopida, mazărea, țelina și ridichile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
RidicheRidiche
țelinățelină
MazăreMazăre
OrezOrez
șuncășuncă
4
Se amestecă bine și se servește cu avocado feliat sau salată mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Salată VerdeSalată Verde

Echipamente

DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista