Salată de orez de legume de primăvară (Insalata di Riso)
Nevoie de o curs principal fără gluten? Salata de orez cu legume de primăvară (Insalata di Riso) ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 376 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Mergeți la magazin și ridicați fasole fava, mazăre, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Insalata di riso con w cormorrstel (salată de orez cu cârnați), Slabut Insalata Di Riso, și Salată De Legume De Primăvară-Orez.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați orez, amestecați și reglați căldura pentru a menține un foc mic. Gatiti, amestecand ocazional pentru a preveni lipirea boabelor de oala, pana cand orezul abia se face, aproximativ 15 minute. Va continua să gătească pe măsură ce se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți bine orezul și întindeți-l pe o tavă pentru a se răci rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Orez
4
Aduceți la fierbere o altă oală mare cu apă sărată. Ținând o suliță de sparanghel în ambele mâini, îndoiți sulița până când se rupe natural în punctul în care devine dură. Repetați cu sulițele rămase. Aruncați capetele dure și tăiați partea fragedă în lungimi de 1/3 inch. Albiți sparanghelul și mazărea împreună în apa clocotită timp de 1 minut și 30 de secunde, apoi ridicați-o cu o strecurătoare și transferați-o pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Prosoape De Hârtie
Sita
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Cojiți fasolea fava, apoi albiți fasolea necojită în aceeași apă clocotită timp de aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
Fasole
Apă
6
Scurgeți-le, transferați-le pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se răci. Curățați fasolea fava prin ciupirea pielii libere; fasolea decojită ar trebui să alunece ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Prosoape De Hârtie
7
Puneți sucul de lămâie într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper. Treceți treptat în uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
8
Într-un castron mare, combinați orezul răcit, sparanghelul, mazărea, fasolea fava, busuiocul, pătrunjelul, coaja de lămâie, șunca și brânza. Aruncați cu mâinile pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
Coaja De Lămâie
Sparanghel
Pătrunjel
Brânză
Busuioc
Mazăre
Orez
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Turnați pansamentul peste salată (este posibil să nu aveți nevoie de toate) și aruncați ușor. Gustați și reglați condimentele.