Salată De Orez Cu Anghinare Fără Lactate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați salata de orez cu anghinare fără lactate. O porție conține 552 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.12 pe portie. Această rețetă de la Go Dairy Free necesită inimi de anghinare marinate, arpagic, pudră de curry și apă. Această rețetă este plăcută de 217 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Trecutul de anghinare ușor, fără Gluten, fără lactate al Marta Sasinowska, Dip De Anghinare Cu Spanac Fără Lactate, și Dip De Anghinare Cu Spanac Fără Lactate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Scurgeți anghinarea, rezervând marinada dacă folosiți inimi de anghinare marinate.
Tăiați ușor inimile de anghinare și lăsați-le deoparte.
Într-o caserolă sau într-un castron de servire, amestecați împreună maioneza, pudra de curry, apa, pasta de bulion și marinada rezervată de anghinare. Dacă utilizați Inimi simple de anghinare din conserve, adăugați condimentul Italian, oțetul balsamic și uleiul de măsline în loc de marinada de anghinare.
Adăugați inimile de anghinare tocate și arpagicul și amestecați.
Adăugați orezul răcit, sfărâmând orice bulgări cu degetele.
Se amestecă până se combină.
Păstrați la rece până la servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.