Salată de morcovi însorită

Salată de morcovi însorită
Salata Sunny Morcovi durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și 30 întregi are 339 de calorii, 6 g de proteine și 21 g de grăsime per porție. Pentru 81 de cenți pe porție, primești un aperitiv care servește 5. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 aș spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și luați migdale, maioneză, stafide aurii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 70%, ceea ce este bun. Salata „fructe” Sunny Summer cu sos de citrice Sunny, Sunny Morcovi Sticks și Sunny's Quick Chilled Morcov Supp sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare de servire, combinați morcovii, ananasul și stafidele. Se amestecă maioneza. Se acopera si se da la frigider pana la servire. Chiar înainte de servire, adăugați migdale și sâmburi de floarea soarelui; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sâmburi Suplimentari De Floarea Soarelui Sărați, OpționalSâmburi Suplimentari De Floarea Soarelui Sărați, Opțional
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
(23)(23)
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinul Paul Dolan Vineyards Chardonnay. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Paul Dolan Vineyards Chardonnay Vin
Paul Dolan Vineyards Chardonnay Vin
Provenit din văile joase din jurul râului Russian, o zonă renumită pentru producerea de vinuri bogate și concentrate, Paul Dolan Vineyards Chardonnay este un vin extraordinar de echilibrat, cu arome de pere coapte, mere crocante și un condiment cremos de vanilie.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții5
Scor De Sănătate15
Revista