Salată de macaroane BLT

Salată de macaroane BLT
Nevoie de un garnitură fără lactate? Salata de macaroane BLT ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 318 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, roșii, macaroane de cot și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Salată BLT, Salată BLT, și Macaroane și brânză-home made macaroane și brânză este un aliment confort, care este greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele preambalate și brânza la magazin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele patru ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați macaroanele, roșiile și ceapa; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați. Chiar înainte de servire, adăugați salată și slănină; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Decojite Cu Semințe Tăiate (aproximativ 6 Medii)Roșii Decojite Cu Semințe Tăiate (aproximativ 6 Medii)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista