Rețeta salată de linte încolțită indiană este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această garnitură are 202 calorii, 13g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de linte încolțită, ulei de măsline, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Chili De Linte Încolțit, Burger Vegetal Cu Linte Încolțită, și Supă de linte încolțită fumurie cu cârnați de curcan și Andouille pentru rețete similare.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Aichenberg Premium Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.