Salata de legume tocate cu sos de zară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 49 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zară, roșii prune, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Salată Tocată Cu Sos Picant De Zară, Mini salată tocată cu sos de zară, și Salată tocată cu sos picant de porc și zară.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
2
Combinați salata verde și restul de 3 ingrediente într-un castron mare; adăugați pansament cu zară și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)