Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Salata de legume piperate ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 12. O porție conține 173 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oregano, Ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Se amestecă legume proaspete cu carne de vită portocalie piperată, Salată De Primăvară Piperată, și Salată De Paste Cu Pui Piperat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați ardeii, conopida, morcovii, ardeiul roșu, măslinele și usturoiul. Într-un castron mare, amestecați ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Felii Subțiri De Salam
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se toarnă peste amestecul de legume și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi