Salată De Legume Crude
Salata de legume crude ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 18. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 266 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți alune, sare, afine și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Boluri De Putere Brute, Brownies Din Semințe De Cânepă Crude, și salată de kachumber sau salată de kuchumber – salată de legume indiene.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare adâncă. Gatiti la foc mediu-mare pana se rumenesc uniform, 10-15 minute.
Scurgeți slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie; se sfărâmă.
Se amestecă broccoli, conopidă, țelină, mazăre și afine într-un castron mare.
Bateți maioneza, parmezanul, zahărul, ceapa, oțetul și sarea împreună într-un castron.
Se toarnă sosul peste salată; adăugați nuci și slănină și aruncați bine.