Salată de Kale și mere
Salata de Kale și mere este o fără gluten, primar și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 129 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 79 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați migdale tăiate, suc de lămâie, curmale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Încercați Salată De Mere Kale, Salată De Mere Kale, și Salată De Kale De Mere-Nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună sucul de lămâie, uleiul de măsline și 1/4 linguriță de sare într-un bol mare.
Adăugați varza, aruncați pentru a acoperi și lăsați să stea 10 minute.
În timp ce varza stă, tăiați curmalele în șuvițe subțiri și mărul în bețe de chibrit subțiri.
Adăugați curmalele, merele, migdalele și brânza în kale. Condimentează cu sare și piper și aruncă bine.