Salată de homar cu granit Bloody Mary
Salata de homar cu granit Bloody Mary este un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian farfurie. O porție conține 82 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,39 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, carne de homar, vodcă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată Bloody Mary, Salată De Roșii Bloody Mary, și Cel Mai Bun Sos De Salată Bloody Mary pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: ochelari Clear shot
Combinați toate ingredientele și condimentați cu sare, după gust.
Se toarnă într-un recipient superficial și se pune în congelator. Rulați o furculiță prin granit la fiecare 30 până la 45 de minute, în timp ce este înghețat, pentru a obține o textură frumoasă, granulară.
Faceți salata de homar: pliați toate ingredientele împreună și condimentați cu sare și piper, după gust. Păstrați la frigider până când este gata de asamblare.
Pentru a asambla hors d ' oeuvres, umpleți paharele împușcate 3/4 din drum cu salata de homar, acoperiți cu granitul și serviți cu Furculițe de cocktail.