Salată de homar cu fasole verde, măr și Avocado
Salata de homar cu fasole verde, măr și Avocado este o fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 7,68 USD pe porție. O porție conține 258 calorii, 24g de proteine, și 11g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați mărul granny smith, sare de mare grosieră, carne de homar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Salată de Avocado și homar, Salată de homar, Avocado și Grapefruit, și Salată de homar, Avocado și Feta cu vinetă de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un castron mare cu apă cu gheață.
Umpleți vasul pentru paste cu 3 litri de apă și aduceți-l la fierbere la foc mare.
Adăugați sarea grosieră și fasolea și albiți până când sunt crocante, 3 până la 4 minute. (Timpul de gătit va varia în funcție de mărimea și sensibilitatea boabelor.) Scoateți imediat strecurătorul din apă, lăsând apa să se scurgă din fasole. Scufundați fasolea în apa cu gheață, astfel încât să se răcească cât mai repede posibil. (Fasolea se va răci în 1 până la 2 minute. Dacă le lăsați mai mult, acestea vor deveni umede și vor începe să-și piardă aroma.)
Scurgeți fasolea și înfășurați-le într-un prosop gros de bucătărie pentru a se usca. (Păstrați fasolea gătită la frigider până la 4 ore.)
Într-un castron mare, puțin adânc, combinați iaurtul, muștarul și sarea fină și bateți pentru a amesteca. Gust pentru condimente.
Adăugați fasolea verde, arpagicul, mărul, avocado și homarul. Aruncă pentru a acoperi. Aranjați pe farfurii și serviți.
Sugestie de vin: un Chardonnay fin este în ordine aici, cum ar fi un Burgundia de încredere, cum ar fi bine-preț și bine-a făcut Virulamoxabrumul Cless De La Cave de Virulmaxrumul, în special Cuvul lor de salcâmi, cu indicii de mere proaspete și miere.
Din salată ca masă: salate sănătoase pentru fiecare sezon de Patricia Wells, (C) 2011 William Morrow