Salata de homar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 251 calorii, 19g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru $ 2.97 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână tarhon, arpagic, boia maghiară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi paprika maghiară, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Alimentatie pe Weight Watchers: homar Lady Maine homar role, Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lemongrass-crustacee, și Homar aburit cu sos de ierburi și biscuiți de homar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți lichidul de braconaj: înghețați homarii timp de 20 de minute. (Acest lucru le sedează și le face mai ușor de gestionat.) Între timp, combinați 1 galon de apă, frunzele de dafin, cimbru, fulgi de ardei roșu, boia de ardei, pătrunjel și boabe de piper într-o oală mare. Înjumătățiți cele 4 lămâi; strecurați sucul în oală și apoi adăugați jumătățile. Condimentează lichidul cu sare până are un gust la fel de sărat ca oceanul. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 Cesti Catei De Usturoi
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Ucideți homarii: aceasta este metoda cea mai umană: poziționați punctul unui cuțit pe mijlocul spatelui capului; împingeți punctul drept în jos prin coajă și coborâți cuțitul prin cap. (Homarul poate continua să se miște câteva minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Puneți cozile și ghearele: țineți fiecare homar peste vasul de lichid fierbinte și răsuciți coada departe de corp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Puneți cozile în oală și gătiți 3 minute, apoi răsuciți ghearele mari (cu articulațiile atașate), adăugați în oală și gătiți încă 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Transferați cozile și ghearele de homar într-un bol cu clești; lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Homar
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1
Puneți gălbenușurile de ou, usturoiul, muștarul, oțetul, sosul fierbinte și 1 1/2 lingurițe de sare într-un robot de bucătărie; puls pentru a combina. Cu motorul pornit, adăugați uleiul de canola într-un flux lent și constant și procesați până când este gros și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Răzuiește într-un bol și dă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Înveliți homarii: stați fiecare gheară pe una dintre marginile sale înguste și loviți vârful cu un cuțit. Mișcați cuțitul până când o fisură trece prin gheară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Repetați pe marginea opusă, dacă este necesar, pentru a face fisura bisect coajă. Trageți gheara și scoateți carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Introduceți mânerul unei linguri în fiecare articulație și răsuciți pentru a scoate carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Așezați fiecare coadă pe partea sa.
7
Puneți palma mâinii deasupra, apoi apăsați acea mână cu călcâiul celeilalte mâini până când coaja se fisurează.
8
Țineți coada cu partea inferioară orientată în sus. Cu degetele mari, apucați marginile fundului cochiliei.
9
Îndoiți marginile cochiliei pentru a deschide partea inferioară și scoateți carnea de coadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Tăiați carnea de homar: trageți bucata plată de cartilaj din mijlocul fiecărei bucăți de carne de gheare și aruncați-o. Înjumătățiți fiecare coadă pe lungime și curățați orice venă vizibilă sau icre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Tăiați gheara, articulația și carnea de coadă în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1
Combinați carnea de homar, țelina, aproximativ 1/4 cană aioli, tarhonul și arpagicul într-un bol; aruncați. (Acoperiți și refrigerați restul de aioli timp de până la 4 zile.) Scoateți salata de homar pe frunzele de salată de unt și presărați cu mai mult arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Salată De Unt
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Aioli
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se servește la temperatura camerei cu pene de lămâie.
Homarul poate fi asociat cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Etienne Boileau Petit Chablis cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.