Salată de gunoi și vinetă de șampanie

Salată de gunoi și vinetă de șampanie
Salata de gunoi și vinaigrette șampanie ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 337 calorii, 8g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este perfect pentru Anul Nou. Un amestec de oregano, muștar, salată iceberg și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Salată roșie cu vinetă de șampanie, Salată de pepene verde cu vinetă de șampanie, și Salată de Grapefruit cu vinetă de șampanie.

Instrucțiuni

1
Pentru vinetă: într-un bol mediu, bateți împreună oțetul, pătrunjelul, muștarul, oregano, cimbru și usturoiul. În timp ce bateți, adăugați încet uleiul de măsline. Condimentează cu sare și piper și ești gata să faci rock.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
VinetăVinetă
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Pentru salată: aruncați împreună aisbergul, romaina, ciupercile, morcovii, țelina, brânza și curcanul într-un castron mare și puneți-l în frigider până se pregătește. Înainte de servire, puneți o cantitate sănătoasă de pansament, amestecați bine și acoperiți cu hamsii și pepperoncini...tocmai ți-ai curățat frigiderul!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 InchLegături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
HamsiiHamsii
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
RomaineRomaine
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista