Salată de grădină cu vinetă de plante

Salată de grădină cu vinetă de plante
Salata Walk-Around-the-Garden cu vinaigrette de plante medicinale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 83 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru copii, oțet de șampanie, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Încercați Salată de plante de grădină cu vinetă prăjită de șalotă, O plimbare de iarnă tocană de vită și morcov cu găluște cu crustă de ierburi, și Salată De Grădină Cu Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Bateți în ulei. Acoperiți și răciți până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Stropiți uniform pe fiecare dintre cele 6 farfurii răcite. Aranjați salatele și ingredientele rămase uniform pe farfurii.
DificultateNormal
Gata În12 m.
Porții6
Scor De Sănătate86
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista