Salată De Gelatină Cu Lămâie Cu Fructe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de gelatină cu lămâie cu fructe. Această rețetă servește 18. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 166 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați gelatină de lămâie, făină, frunze de salată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Salată De Gelatină Cu Fructe, Gelatină De Afine Cu Fructe, și Gelatină cu fructe și brânză de vaci.
Instrucțiuni
Se dizolvă gelatina în apă clocotită. Se amestecă sifon. Se răcește până se fixează parțial.
Scurgeți ananasul, rezervând suc; pune ananasul deoparte.
Adăugați apă în sucul de ananas, dacă este necesar, pentru a măsura 1 cană; pus deoparte. Se amestecă ananasul, portocalele și strugurii în gelatină.
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-în. dish. Se răcește până se întărește.
Între timp, într-o cratiță mare la foc mediu, combinați oul, zahărul, făina, untul și sucul de ananas rezervat. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se răcește complet. Îndoiți în frișcă.
Se întinde pe gelatină. Se răcește până se întărește.
Tăiați în pătrate; serviți pe salată, dacă doriți.