Salată De Fructe De Mare Din Caraibe

Salată De Fructe De Mare Din Caraibe
Salata de fructe de mare din Caraibe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 4 și costă $5.25 pe portie. O porție conține 292 calorii, 22g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării din America Centrală. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, ulei de salată, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Somon smucit din Caraibe cu ananas curry și salată de brânză de capră + salată de fructe, Salată De Pui Din Caraibe, și Salată De Carne De Crab Din Caraibe.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 2 1/2 până la 3 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați creveți și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Adăugați scoici, acoperiți bine și scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Lăsați să stea până când creveții și scoicile sunt abia opace, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiate pentru a testa), 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Scurgeți și clătiți în apă rece până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
6
Între timp, cojiți și lăsați mango. Feliați fructele pe lungime de aproximativ 1/2 inch grosime. Tăiați grosolan suficient din resturi pentru a face 1/2 cană. Într-un blender sau robot de bucătărie, rotiți mango tocat, ulei, suc de lămâie, chimen, ghimbir, scorțișoară și usturoi până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați 1/2 linguriță sos fierbinte și 1/2 linguriță sare; gustați și adăugați mai mult sos fierbinte și sare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Peel și groapă avocado. Feliați pe lungime aproximativ 1/2 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
9
Într-un castron mare, amestecați ușor creveții și scoicile, pansamentul de mango, amestecul de salată și feliile de mango. Movilă porții egale pe patru farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verde MixtVerde Mixt
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Se ornează cu felii de avocado și chipsuri de taro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De AvocadoFelii De Avocado
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Rădăcină TaroRădăcină Taro
11
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață

Vin recomandat: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling

Caraibe funcționează foarte bine cu Gewurztraminer, Pinot Gris și Riesling. Veți dori să optați pentru vinuri cu puțină dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri răcite, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Ai putea încerca Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer
Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer
Probabil cel mai faimos vin Alsaciei, Traminer a venit la noi din nordul Italiei și datează din secolul al 16-lea. Gewurztraminer (literalmente Traminer picant sau mosc) este o selecție a celor mai parfumate Traminere și a devenit cunoscut sub numele de Gewurztraminer spre 1950. Galben deschis cu reflexii clare. Vinul are o calitate tinerească. Nasul este expresiv și dezvăluie o dominantă florală de trandafir, bujor. Ușor confiate, se percepe fructul exotic, litchi și după aerare, se descoperă note de ghimbir și un indiciu de mentol. Nasul prezintă o tipicitate frumoasă, fără extravaganță, dar cu precizie. Debutul în gură este amplu și moale, viguros; evoluează pe un mediu cu o promptitudine răcoritoare. Aceleași arome de fructe exotice, ghimbir și floral de trandafir percepute în nas se găsesc, cu o ușoară atingere de amărăciune pe finisaj. Asociați-vă cu bucătăria condimentată și aromată, cum ar fi bucătăria asiatică/fusion, ceviches Peruvian și alimente atât cu condimente, cât și cu elemente de fructe.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista