Salată de fructe de mare cu fenicul și fasole verde

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Salata de fructe de mare cu fenicul și fasole verde ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 3,22 USD pe porție. O porție conține 184 calorii, 22g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, creveți în coajă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole verde 'n fenicul, Fenicul și fasole verde cu portocale și migdale, și Salată de fructe de mare, fenicul și Lime de la ' Ottolenghi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală de 8 litri plină cu trei sferturi de apă sărată.
În timp ce apa se încălzește, forțează fasolea, tulpina se termină mai întâi, prin frencher (Vezi nota bucătarilor, mai jos). Gătiți fasolea în apă clocotită, neacoperită, până când este crocantă, 3 până la 4 minute, apoi transferați imediat cu o lingură cu fante (rezervând apă de gătit) într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Scurgeți fasolea într-o strecurătoare, apoi uscați-o cu prosoape de hârtie. Pune deoparte.
Întoarceți apa la fierbere, apoi scufundați homarul cu capul în apă și gătiți la foc mare, acoperit, la 8 minute de la intrarea în apă.
Transferați homarul cu clești într-o tigaie superficială. Rezervați apă în oală.
În timp ce homarul fierbe, tocați grosolan roșiile cu ceapă într-un robot de bucătărie.
Se transferă într-un castron mare și se adaugă oțet și 1/2 linguriță sare.
Lăsați să stea 15 minute.
Tăiați feniculul în felii subțiri de hârtie cu slicer și amestecați în amestecul de roșii împreună cu 1 1/2 linguri de ulei.
Întoarceți apa în oală la fierbere.
Adăugați creveți și fierbeți până când sunt fierte, aproximativ 3 minute, apoi transferați în tigaie cu homar, rezervând apă de gătit.
Adăugați scoici în oală și fierbeți până când sunt fierte, aproximativ 3 minute, apoi transferați în tigaie cu homar și creveți. Aruncați apa de gătit.
Când este suficient de rece pentru a manipula, scoateți carnea din coada homarului și ghearele folosind foarfece de bucătărie, prinzând sucuri în tigaie. Lucrând peste tigaie, scoateți cojile din creveți. Aruncați cojile de homar și creveți.
Tăiați creveții pe jumătate pe lungime și devein.
Tăiați carnea de homar și scoicile în bucăți de 1/2 inch.
Transferați fructele de mare într-un castron și turnați sucuri din tigaie printr-o sită cu ochiuri fine peste fructele de mare. Aruncați fructele de mare cu piper și restul de 1/2 lingură de ulei și 1/4 linguriță de sare, apoi adăugați la amestecul de fenicul împreună cu busuioc și fasole verde, aruncând bine.
Dacă nu aveți un frencher, fasolea poate fi înjumătățită pe lungime cu un cuțit mic.