Salată de fructe de mare cu fenicul și fasole verde

Salată de fructe de mare cu fenicul și fasole verde
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Salata de fructe de mare cu fenicul și fasole verde ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 3,22 USD pe porție. O porție conține 184 calorii, 22g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, creveți în coajă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole verde 'n fenicul, Fenicul și fasole verde cu portocale și migdale, și Salată de fructe de mare, fenicul și Lime de la ' Ottolenghi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală de 8 litri plină cu trei sferturi de apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
În timp ce apa se încălzește, forțează fasolea, tulpina se termină mai întâi, prin frencher (Vezi nota bucătarilor, mai jos). Gătiți fasolea în apă clocotită, neacoperită, până când este crocantă, 3 până la 4 minute, apoi transferați imediat cu o lingură cu fante (rezervând apă de gătit) într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
3
Scurgeți fasolea într-o strecurătoare, apoi uscați-o cu prosoape de hârtie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Întoarceți apa la fierbere, apoi scufundați homarul cu capul în apă și gătiți la foc mare, acoperit, la 8 minute de la intrarea în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
ApăApă
5
Transferați homarul cu clești într-o tigaie superficială. Rezervați apă în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CleșteClește
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
În timp ce homarul fierbe, tocați grosolan roșiile cu ceapă într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
HomarHomar
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
7
Se transferă într-un castron mare și se adaugă oțet și 1/2 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Lăsați să stea 15 minute.
9
Tăiați feniculul în felii subțiri de hârtie cu slicer și amestecați în amestecul de roșii împreună cu 1 1/2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
TomateTomate
Ulei De GătitUlei De Gătit
10
Întoarceți apa în oală la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Adăugați creveți și fierbeți până când sunt fierte, aproximativ 3 minute, apoi transferați în tigaie cu homar, rezervând apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
CrevețiCreveți
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați scoici în oală și fierbeți până când sunt fierte, aproximativ 3 minute, apoi transferați în tigaie cu homar și creveți. Aruncați apa de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
HomarHomar
CrevețiCreveți
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
13
Când este suficient de rece pentru a manipula, scoateți carnea din coada homarului și ghearele folosind foarfece de bucătărie, prinzând sucuri în tigaie. Lucrând peste tigaie, scoateți cojile din creveți. Aruncați cojile de homar și creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
HomarHomar
Coji De PasteCoji De Paste
CrevețiCreveți
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Tăiați creveții pe jumătate pe lungime și devein.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
15
Tăiați carnea de homar și scoicile în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De HomarCarne De Homar
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
16
Transferați fructele de mare într-un castron și turnați sucuri din tigaie printr-o sită cu ochiuri fine peste fructele de mare. Aruncați fructele de mare cu piper și restul de 1/2 lingură de ulei și 1/4 linguriță de sare, apoi adăugați la amestecul de fenicul împreună cu busuioc și fasole verde, aruncând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Fructe De MareFructe De Mare
FeniculFenicul
PiperPiper
BusuiocBusuioc
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
TigaieTigaie
1
Dacă nu aveți un frencher, fasolea poate fi înjumătățită pe lungime cu un cuțit mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista