Salată de friptură de flanc fierbinte cu pansament chinezesc de fasole neagră

Salata de friptură de flanc fierbinte cu pansament chinezesc de fasole neagră este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 325 calorii, 32g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru ziua valentin. Un amestec de ulei vegetal, ceapă verde, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de porumb și fasole neagră la grătar cu friptură de flanc Mesquite, Friptură de flanc cu Salsa de fasole neagră, și Fidea cu friptură de flanc, Bok Choy și sos de fasole neagră.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din friptură. Clătiți carnea, uscați-o și frecați-o cu 1 lingură. sos de soia și ulei.
Așezați friptura pe un grătar de gătit cu ulei peste un pat solid de cărbuni foarte fierbinți sau cea mai mare căldură cu gaz (puteți ține mâna de la 1 la 2 in. deasupra grătarului doar 1 până la 2 secunde); acoperiți grătarul cu gaz. Gatiti pana cand este ferm cand este apasat pe capatul subtire, dar inca destul de roz in interior (taiat pentru a verifica), 8 pana la 10 minute; întoarceți-vă la jumătatea drumului.
Transferați friptura pe o farfurie.
Lăsați să se răcească cel puțin 30 de minute.
Pe o scândură cu un cuțit ascuțit, tăiați friptura peste bob, drept în sus și în jos, în felii foarte subțiri, păstrând feliile la locul lor.
Tăiați friptura pe lungime pentru a împărți feliile în jumătăți sau sferturi.
Combinați 4 linguri. sos de soia, bulion, fasole neagră, sherry, ghimbir, oțet, amestec de amidon de porumb și zahăr brun. Într-o tigaie mare, amestecați pansamentul la foc mare până la fierbere.
Adăugați friptură și sucuri; se amestecă până la cald, aproximativ 2 minute.
Puneți arahide într-o pungă de plastic resigilabilă și zdrobiți grosier cu un ciocan de carne sau fundul unei tigaie mici și grele. Stivați frunzele de salată și tăiați subțire pe lățime.
Salata movilă în mod egal în 6 boluri largi de salată sau supă. Puneți friptura fierbinte și îmbrăcați-vă pe verdeață; se presară cu ardei gras, ceapă verde și alune.
Se ornează cu coriandru și se servește imediat.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina, Merlot Lorilai, cu un rating de 5 stele din 5, pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.