Salată de friptură cu pansament de hrean

Salată de friptură cu pansament de hrean
Salata de friptură cu pansament de hrean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 398 calorii. Pentru $3.89 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de verdeață, ceapă murată, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Salată de friptură la grătar cu pansament de hrean, Salată de friptură și cartofi cu pansament de hrean, și Salată de friptură la grătar cu pansament de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți smântâna, hreanul, arpagicul, mierea și oțetul într-un castron mic; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
HreanHrean
SmântânăSmântână
OțetOțet
ArpagicArpagic
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
Încălziți 1 lingură de ulei într-un vas mareskillet, de preferință fontă, peste căldură medie-înaltă. Se condimentează friptura cu sare șipiper. Gatiti la foc mediu-mare pana cand gatiti pana la coacerea dorita, 5-8 minute pe parte pentru ochiul coastei mediu-rare, aproximativ 4 minute pe parte pentru friptura flancului sau 3 minute pe parte pentru friptura fustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Fusta FripturăFusta Friptură
FripturăFriptură
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Transferațicarne într-o farfurie și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
3
În timp ce friptura se odihnește, ștergeți tigaia și încălziți restul de 1 lingură de ulei la căldură medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați cartofii, condimentați cu sare șigătiți, aruncând ocazional, până se înmoaie,8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
SareSare
5
Feliați friptura și serviți cu hreandressing, cartofi, castraveți, ridichi,verdeață și ceapă roșie murată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
CastraveteCastravete
CartofiCartofi
RidicheRidiche
VerziiVerzii
FripturăFriptură

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista