Salată De Feta Cu Pepene Verde

Salată De Feta Cu Pepene Verde
Nevoie de un fără gluten, lacto ovo vegetarian și hor d ' oeuvre primar? Salata de feta cu pepene verde ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 122 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 86 de cenți pe porție. Această rețetă de la Toaterețete necesită ceapă, frunze de menta, frunze de busuioc și sare și piper măcinat. 171 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Herb-Pui La Grătar Cu Pepene Verde-Salată Feta, Salată De Feta Cu Pepene Verde, și Salată De Feta Cu Pepene Verde.

Instrucțiuni

1
Aruncați ușor pepene verde, ceapă, busuioc, coriandru, mentă, suc de lămâie, brânză feta, ulei de măsline, oțet balsamic, sare și piper negru împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Pepene VerdePepene Verde
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Laguna Winery Russian River Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Vinăria Laguna Râul Rus Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rus Chardonnay
Amplasat în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de clasă mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de nuanțe dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație expresivă a gurii și un finisaj stratificat, persistent.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Revista