Salată De Fazan

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de fazan. Această rețetă servește 3. Pentru $5.86 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 358 calorii, 32g de proteine, și 16g de grăsime. Un amestec de oțet cu aromă de zmeură, ienibahar măcinat, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cum se gătește Fazanul: fazan prăjit cu unt cu smântână și Bourbon, Fazan prăjit cu salată de boabe de grâu, și Piept De Fazan Cu Ragut De Ciuperci Sălbatice Și Salată De Chervil.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 3 ingrediente; frecați peste fazan sub piele (pielea trebuie să fie slăbită).
Așezați pieptul, cu pielea în sus, pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit. Îmbrăcați ușor pieptul cu spray de gătit. Introduceți termometrul pentru carne în carne, asigurându-vă că nu atingeți osul; coaceți la 400 timp de 45 de minute sau până când termometrul înregistrează 18
Lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea; tăiați subțire sânul și lăsați-l deoparte.
Combinați salata verde și varza într-un castron.
Combinați oțetul, apa, uleiul, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper, amestecând bine cu un bici. Rezervați 1 lingură de vinaigretă; pus deoparte.
Se toarnă vinaigreta rămasă peste amestecul de verdeață, aruncând ușor pentru a acoperi. Aranjați 2 căni de amestec de verdeață pe fiecare dintre cele 3 farfurii de salată. Împărțiți fazanul uniform între salate; presărați fiecare cu 1 lingură de afine și 1 linguriță de alune.
Stropiți vinaigreta rezervată peste salate.
Notă: pentru a obține un piept de fazan de 1 kilogram, puneți porția de măcelar un fazan de 2 1/4 lire; rezervați bucățile rămase pentru o altă utilizare.