Salată de fasole verde cu sos de ton și măsline

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de fasole verde cu sos de ton și măsline. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 201 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, frunze de pătrunjel cu frunze plate, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Încercați Salată de fasole verde, brânză de capră și măsline verzi, Salată de fasole verde cu porumb, busuioc și măsline negre, și Salată de Tunan și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea intr-o oala mare cu apa sarata clocotita, neacoperita, pana cand este crocanta, 4 pana la 5 minute.
Se scurge într-o strecurătoare și se transferă imediat într-un castron mare cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul. Când fasolea este rece, se scurge și se usucă cu prosoape de hârtie, apoi se aranjează pe un platou și se condimentează cu sare.
Ton pur cu ulei de măsline, apă, suc de lămâie și pastă de hamsii într-un blender, răzuind părțile laterale, după cum este necesar, până când este foarte neted. Sos de sezon cu sare și piper și lingură peste fasole. Împrăștiați măslinele și frunzele de pătrunjel deasupra.