Salată De Escarole Cu Cod De Sare, Hamsii Și Măsline
Nevoie de o farfurie fără lactate și pescatarian? Salata de Escarole cu Cod de sare, hamsii și măsline ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 135 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Un amestec de hamsii, căței de usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată verde mixtă cu lămâie, măsline și hamsii, Picioare de rață Skillet cu măsline și hamsii, și Gambe de vițel cu măsline, hamsii și salvie.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti codul de sare, puneți-l într - un castron cu apă rece pentru a acoperi, acoperiți vasul și dați-l la frigider timp de 3 zile, schimbând apa o dată pe day.To faceți sosul, într-o tigaie uscată, grea, la foc mediu, prăjiți migdalele până se rumenesc, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cod De Sare
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
2
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci. Dacă folosiți ardei nyora, lăsați-i să se înmoaie în apă clocotită timp de 10 minute, apoi răzuiți carnea de pe piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Presărați pâinea grosieră de țară cu oțet. Folosind un mortar mare și pistil, măcinați migdalele, alunele, usturoiul, ardeii și pâinea înmuiată în oțet până se formează o pastă groasă, roșiatică. Alternativ, procesați ingredientele împreună într-un robot de bucătărie, asigurându-vă că amestecul rămâne grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De țară
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați uleiul de măsline într-un jet subțire, amestecând continuu cu o lingură de lemn, până când ingredientele sunt bine combinate și sosul este suficient de lichid pentru a fi turnat. Se condimentează cu sare. (Sosul se va păstra într-un recipient etanș la frigider timp de 1 săptămână. Folosiți sosul rămas cu carne sau legume prăjite.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New York
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
5
Îndepărtați orice oase și piele din Codul de sare, apoi tocați carnea cu degetele în fâșii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cod De Sare
Apă Pentru A Permite
6
Tăiați sau rupeți fileurile de hamsii în fâșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tunsă
7
Așezați codul de sare, hamsiile și tonul într-un castron cu roșiile și măslinele și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Cod De Sare
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Aluat De Pâine De Porumb
Mandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Se toarnă suficient sos pentru a acoperi totul gros și se aruncă din nou.Chiar înainte de servire, într-un bol mare de salată, aruncați escarola cu amestecul de cod de sare.