Salată de dovlecei de Butternut prăjită cu vinetă caldă de cidru
Salata prăjită de dovlecei de Butternut cu vinetă caldă de cidru este o fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 453 calorii, 12g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 75 de gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în jurul valorii de 43 minute. Un amestec de sirop de arțar, oțet de cidru, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Salată de dovlecei de Butternut prăjită cu vinetă caldă de cidru, Salată de dovlecei de Butternut prăjită cu vinetă caldă de cidru, și Salată de Squash și Kale prăjită cu cidru de mere Vinaigrette.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Așezați dovlecelul de butternut pe o tigaie de foi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe Butternut
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline, siropul de arțar, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper și aruncați. Prăjiți dovlecelul timp de 15 până la 20 de minute, întorcând o dată, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar
Ulei De Măsline
Piper
Suc De Fructe
Sare
5
Adăugați afinele în tigaie în ultimele 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
În timp ce dovlecelul se prăjește, combinați cidrul de mere, oțetul și șalotele într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti timp de 6 pana la 8 minute, pana cand cidrul este redus la aproximativ 1/4 cana. De pe foc, bateți muștarul, 1/2 cană de ulei de măsline, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
Ulei De Măsline
Ceapă Eșalotă
Muștar
Oțet
Piper
Suc De Fructe
Cidru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
7
Așezați rucola într-un bol mare de salată și adăugați amestecul de dovlecei prăjiți, nucile și parmezanul ras. Lingurați suficientă vinetă peste salată pentru a umezi și a arunca bine.