Salata de curcan cu fructe este o reteta fara gluten cu 4 portii. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 160 de calorii . Pentru 84 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se face în aproximativ 25 de minute . Mergeți la magazin și luați mere, suc de lămâie, struguri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de 32% , acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salata BLT cu Avocado de Curcan , Baklava Din Turcia și Tacos cu Kale de Curcan .
Instrucțiuni
1
Într-un castron de servire, combinați mărul, curcanul, ananasul și strugurii. Intr-un alt bol, bate crema de branza pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Struguri
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se adauga smantana, sucul de lamaie si maioneza. Se pliază în amestecul de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt