Salată De Creveți Polinezieni

Salată De Creveți Polinezieni
Salata polineziană de creveți necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 147 calorii, 19g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați pudră de curry, castane de apă, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 49%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Creveți Polinezieni Curry, Salată De Pui Polineziană, și Salată Polineziană –.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați creveții, țelina, castanele de apă, mugurii de fasole și ceapa. Într-un castron mic, combinați biciul miracol, pudra de curry și sarea; se amestecă bine. Se amestecă în amestec de creveți; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Jumătăți De Struguri VerziJumătăți De Struguri Verzi
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Kumeu River Hunting Hill Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Râul Kumeu Dealul De Vânătoare Chardonnay
Râul Kumeu Dealul De Vânătoare Chardonnay
Acest vin are arome parfumate de lămâie / floare de tei pe nas care caracterizează parfumul minunat din fructele cultivate în Hunting Hill. Recolta din 2013 a fost afectată de înghețul de primăvară, iar randamentele ulterioare au fost de aproximativ jumătate din dimensiunea obișnuită. Vara a fost una dintre cele mai bune înregistrate, iar strugurii au fost frumos curați, coapte și intens aromate, creând un vin de concentrare intensă și complexitate care va fi foarte longeviv.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista